Testet; ACO Rich Care Handcream

Er du lei håndkrem du må smøre deg med hvert femte minutt? Jeg også, men det er så mange av nettopp disse kremene (mulig de bidrar til at hendene tørker ut ytterligere, for alt det jeg vet) at å finne en god håndkrem er et prosjekt som jeg omtrent har gitt opp.

Men så fant jeg ACO Rich Care Handcream med mykgjørende canola olje (rapsolje) som du får kjøpt på apotekene. Den har svært god konistens, er lett å påføre og lukter mildt og godt, og hendene føles silkemyke i lang tid etterpå.

Kremen en rik og pleiende med flere fuktbindende ingredienser som gjør hendene dine myke og gode. Rapsoljen er naturlig rik på vitamin E, og kremen er beriket med antioksidanten Q10 som beskytter mot frie radikaler, som sikker også er veldig, veldig viktig.

Men det viktigste av alt, den virker. Endelig og jippi, en håndkrem som holder hva den lover.

Én kommentar

bd

01.03.2010 kl.21:59

Denne fikk jeg til jul av en kollega,og den er bare sinnsykt bra!

Skriv en ny kommentar

ArtofLiving

ArtofLiving

40, Bergen

Jeg heter Trude Helén Hole og er en eventyrlysten jente som er bevisst på å oppleve livet, ikke bare leve det. Det gleder meg å tenkte på de opplevelser på godt og vondt som jeg fortsatt har i vente og som jeg kan vokse på. Og som med deg er jeg min egen lykkes smed. Jeg skaper selv livet mitt, og det livet jeg skaper, skaper meg. Det er dette jeg kaller ArtofLiving. Kontakt: truhole@hotmail.no eller www.newspirit.no.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits