Kamillete mot vannkopper.

Kamille te kan lindre kløende vannkopper.
 


Kamille (Chamaemelum nobile ) er antiseptisk, sårhelende, betennelsesdempende og beroligende. Blomsterkraften virker avslappende på tynn, tørr og ømfintlig hud, og kan også brukes mot uren hud.

For vannkopper; Trekk fire poser te i en liter kokende vann i ca. et kvarter. Hell dette i badekaret og fyll på med vann med passe temperatur og mengde. La barna bade et kvarters tid, og dette vil lindre godt.

Kamillete skal vissnok også hjelpe mot nervøs mage og menstruasjonssmerter, og være bra mot matt og slitt hår. Ja, det får en si, så Kamille er ikke bare et pent jentenavn. 

Kamille er også kjent for å ha blekende egenskaper og passer godt til blondt, "tynt" nordisk hår. Hell lunken kamillete i håret, og la det virke i to til tre minutter. Så da kan dere prøve og si fra til meg om noe av dette virker:-).

Og selvsagt kan du bruke Kamille te, som ja nettopp, som te, det øker appetitten, og så er det godt.

2 kommentarer

Ingrid<3<3

24.05.2010 kl.09:27

Skal prøve kamillete i håret nå :)

ArtofLiving

24.05.2010 kl.09:59

Flottings Ingrid, og si fra om det virker. Øl skal også være bra. Den kan jeg prøve, og så hører du fra meg om det var noe tess:-) Hilsen Trude

Skriv en ny kommentar

ArtofLiving

ArtofLiving

40, Bergen

Jeg heter Trude Helén Hole og er en eventyrlysten jente som er bevisst på å oppleve livet, ikke bare leve det. Det gleder meg å tenkte på de opplevelser på godt og vondt som jeg fortsatt har i vente og som jeg kan vokse på. Og som med deg er jeg min egen lykkes smed. Jeg skaper selv livet mitt, og det livet jeg skaper, skaper meg. Det er dette jeg kaller ArtofLiving. Kontakt: truhole@hotmail.no eller www.newspirit.no.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits