Er du arbeidsnarkoman?

Om du må ha flere jobber for å få det til å gå rundt, er du ikke arbeidsnarkoman.

           

Men om du jobber mer enn normalt fordi du har lyst, eller du stadig i private settinger sjekker mobilen for å se om det er kommet noen jobbrelaterte mailer eller lignende, så bør du vurdere om du er arbeidsnarkoman.

I dag er det lett å jobbe mye. Jobb og fritid går hånd i hånd fordi vi har pc og nettilgang overalt, og internasjonalisering av arbeidsmarkedet fører med seg nye trender og tilpasning av tidssoner. Det er ingenting i veien for å arbeide mye og utover normalt så lenge det ikke går på helsen løs, eller det går utover livet ditt på andre områder, som familie og fritid. 

Om du jobber mer enn forventet og normalt, sett deg ned og tenk igjennom årsaken til hvorfor. Er det fordi jobben er så givende og morsom, eller er det fordi du flykter fra noe? Å finne årsaken er viktig. Å være arbeidsnarkoman kan i enkelte tilfeller føles berikende for den det gjelder, men som oftest forringer dette livskvaliteten din.
 
Her kan du sjekke selv; http://www.aftenposten.no/jobb/article3031133.ece

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ArtofLiving

ArtofLiving

40, Bergen

Jeg heter Trude Helén Hole og er en eventyrlysten jente som er bevisst på å oppleve livet, ikke bare leve det. Det gleder meg å tenkte på de opplevelser på godt og vondt som jeg fortsatt har i vente og som jeg kan vokse på. Og som med deg er jeg min egen lykkes smed. Jeg skaper selv livet mitt, og det livet jeg skaper, skaper meg. Det er dette jeg kaller ArtofLiving. Kontakt: truhole@hotmail.no eller www.newspirit.no.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits