Et lite slag for Finansavisen

Som storleser av aviser, må jeg bare slå et slag for Finansavisen. Selv om jeg verken har aksjer, spekulerer i valutakjøp, eller er næringslivsleder eller noe i den dur, og kun har 15 400 i et eller annet sparefond jeg ikke en gang husker navnet på, liker jeg Finansavisen. Avisen formidler med kunnskap, snert og humor, slik at selv glade amatører som meg blir en inspirert leser. Foruten å gi deg kunnskap om næringslivet, inspireres du til økt interesse om samfunn og politikk.

Designmessig fremstår avisen som uredd og spenstig, og bruker bevisst headinger med snert i. Og jeg må si at jeg finner Trygve Hegnars lederartikler der han langer ut i øst og i vest, som serdeles underholdende og vel verdt et abonnement bare det. Og Baksiden er bare morsom, ja, baksideredaksjonen er gull verdt for Hegnar og blir liksom desserten. Det er flott at en så seriøs avis kan formidle viktlig lesestoff på en slik appellerende, jordnær og avslappet måte. 

Hvis du vil ha et prøveabbonnement på avisen, trykker du her;   
http://www.hegnar.no/publikasjoner/finans/abonnement_finansavisen/

2 kommentarer

Tove

14.03.2010 kl.08:28

Takk for tipset. Skal sjekk den ut. Leser ellers Dagens Næringsliv, men det er vel mer fordi den abboeres på der jeg jobber. Er økonomilærer og følger derfor med på det som skjer innenfor denne delen av samfunnet

ArtofLiving

14.03.2010 kl.17:58

Ja, gjør det. Holder en knapp på Finansavsien:-)

Skriv en ny kommentar

ArtofLiving

ArtofLiving

40, Bergen

Jeg heter Trude Helén Hole og er en eventyrlysten jente som er bevisst på å oppleve livet, ikke bare leve det. Det gleder meg å tenkte på de opplevelser på godt og vondt som jeg fortsatt har i vente og som jeg kan vokse på. Og som med deg er jeg min egen lykkes smed. Jeg skaper selv livet mitt, og det livet jeg skaper, skaper meg. Det er dette jeg kaller ArtofLiving. Kontakt: truhole@hotmail.no eller www.newspirit.no.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits