Hopp Nordby, hopp

Jeg må følge opp denne saken som jeg har skrevet om tidligere.


Foto; Scanpix

Skiforbundets styre bestemte seg på et møte i går kveld for å komme med en reaksjon mot Nordby og Gaustad som av skiforbundet og de fleste andre av oss, blir ansett for å være hovedansvarlig for at Bjørn Einar Romøren ble første hopper ut fra hoppkanten i nye Holmenkollen.

Dette var i strid med Oslo kommunes ønske. Et ønske som styret i Norges Skiforbund bifalte. Etter Skistyrets oppfatning var Gaustads og Nordbys opptreden i saken klart illojal i forhold til Oslo kommunes og Skiforbundets beslutning om at Anette Sagen skulle være den første offisielle hopperen i Holmenkollbakken. Videre mener Skistyret at Gaustad og Nordby har utvist et kritikkverdig skjønn i saken som har skadet hoppsportens og Skiforbundets omdømme, heter det i en pressemelding fra skiforbundet etter styremøtet tirsdag kveld.

En liten reprimade er vel relativt urettferdig og i mildeste laget når vi vet hvilket straff Romøren fikk,  og noe Gaustad og Nordby kunne flirt godt av inne på gutterommet, men neida.
 

Torgeir Nordby er ikke enig i at dommen var mild og rettferdig.

- En irettesettelse kan jeg ikke leve med. Jeg har derfor bedt om et møte med skiforbundets president Sverre Seeberg onsdag, sier Torgeri Nordby til Aftenposten.

Tja, hva kan en si om en som setter seg selv høyere enn idrettens verdier, folkets og forbundet røst og ikke minst, utøverne selv. Hopp, Nordby, hopp?


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ArtofLiving

ArtofLiving

40, Bergen

Jeg heter Trude Helén Hole og er en eventyrlysten jente som er bevisst på å oppleve livet, ikke bare leve det. Det gleder meg å tenkte på de opplevelser på godt og vondt som jeg fortsatt har i vente og som jeg kan vokse på. Og som med deg er jeg min egen lykkes smed. Jeg skaper selv livet mitt, og det livet jeg skaper, skaper meg. Det er dette jeg kaller ArtofLiving. Kontakt: truhole@hotmail.no eller www.newspirit.no.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits