OL-Gull til Ulseth

Nils-Erik Ulset skaffet Norge den første gullmedaljen i årets Paralympics da han gikk inn til suverent gull på 12,5 km skiskyting.


Ulseth i ferd med å passere Vovtsjinskij. Foto; AFB

26-åringen hadde to sølv fra før - lørdag i skiskyting og mandag i langrenn. Derfor var han ekstra tent på å klatre helt til topps på seierspallen i onsdagens 12,5 kilometer.

-Dette var den siste sjansen jeg hadde til å vinne en individuell gullmedalje her i Canada, så jeg skjerpet meg ekstra. Jeg hadde gode ski, så farten min i sporet var på topp. Det merket jeg ikke minst i utforkjøringene, for da kunne jeg nesten kjøre i ring rundt konkurrentene, sa Nils-Erik Ulset ubeskjedent. Målet hans var 19 treff, og det ble 18, men likevel sikret han gullmedaljen med god margin.


Nils-Erik Ulset har virkelig innfridd i Vancouver med en gull og to sølv, og det er ikke sikkert medaljefangsten er over ennå. For han skal kanskje gå sisteetappen på stafetten (langrenn) lørdag, og med full klaff fra alle vil laget kjempe om medalje der også.

Det er bare å gratulere Nils-Erik med fantastiske resultater så langt i OL.

Og så kan en bare spørre seg om hvorfor disse resultatene ikke kommer på førsteside på landets aviser. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ArtofLiving

ArtofLiving

40, Bergen

Jeg heter Trude Helén Hole og er en eventyrlysten jente som er bevisst på å oppleve livet, ikke bare leve det. Det gleder meg å tenkte på de opplevelser på godt og vondt som jeg fortsatt har i vente og som jeg kan vokse på. Og som med deg er jeg min egen lykkes smed. Jeg skaper selv livet mitt, og det livet jeg skaper, skaper meg. Det er dette jeg kaller ArtofLiving. Kontakt: truhole@hotmail.no eller www.newspirit.no.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits