Trude Helen Hole begynner i Mediepress Norge AS

Hei alle sammen.

I dag begynner jeg som prosjektleder i Mediepress Norge AS, http://www.mediepress.no og jeg ser virkelig frem til å ta fatt på oppgavene.

Mediepress Norge AS er et helnorsk mediekonsern som baserer seg på etermedia, hovedsaklig lokal-TV og lokalradio. Selskapet har også eget inhouse eventbyrå.

Mediepress Norge AS eier 100 % av TVSunnmøre, og er nær tilknyttet TVFollo og radiostasjonen Klem FM. Selskapet har også konsesjon for lokal-TV for Romerike, Oslo, Asker og Bærum og Sør-Trøndelag.


Våre lokale TV- og radiostasjoner skal gi deg de gode næropplevelsene. Vi skal skape underholdning, engasjement og tilhørighet der du bor.

Har du gode programideer, eller vet du om arrangementer, en lokal hemmelighet eller et menneske som bærer med seg historie og lokalkunnskaper som bør videreformidles til resten av oss, så ta gjerne kontakt med meg.

Det samme gjelder ved behov for TV-produksjon, reklame, presentasjonsvideoer, undervisningsvideoer og lignende, og selvsagt om det er ønskelig med markedsføring gjennom våre kanaler.

Produksjonsselskapet GLEFS er nå også en del av Mediepress Norge AS; http://glefs.no
Her kan du se litt av Skiguiden som er noe av det som produseres av Glefs; http://www.tvbudstikka.no/categories/15/videos/3588 


Ha en flott mandag!!


Mvh. Trude Helén Hole
Mail; truhole@broadpark.no
Mediepress Norge AS

Ps. Her kan du høre KLEM FM; http://www.klemfm.no/index.php

Stikkord:

3 kommentarer

<3Marika

09.08.2010 kl.10:45

Takk, ha en flott mandag du også : )

fru storlien

11.08.2010 kl.19:48

Gratulerer med spennende jobb!

ArtofLiving

11.08.2010 kl.21:20

Takk for det fru Storlien:-) og ha en fortreffelig og fin aften!!

Skriv en ny kommentar

ArtofLiving

ArtofLiving

40, Bergen

Jeg heter Trude Helén Hole og er en eventyrlysten jente som er bevisst på å oppleve livet, ikke bare leve det. Det gleder meg å tenkte på de opplevelser på godt og vondt som jeg fortsatt har i vente og som jeg kan vokse på. Og som med deg er jeg min egen lykkes smed. Jeg skaper selv livet mitt, og det livet jeg skaper, skaper meg. Det er dette jeg kaller ArtofLiving. Kontakt: truhole@hotmail.no eller www.newspirit.no.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits