Ukens SexyWine, en rå Argentiner - Carrascal 2006!!

Oh yes. Det er ikke annet å gjøre i det stusselige været enn å dra frem en klassisk, varmblodig og moden argentiner. Er du ikke enig??


Ukens SexyWine blir dermed Carrascal 2006 fra Mendoza, et velkjent vinområde i Argentina
. Denne karen er en deilig blend av druene Malbec som bidrar med en bæraktig fruktighet, klassikeren Cabernet Sauvignon som skaper struktur og ryggrad, og til sist den mystiske Merlotdruen, som bidrar med en følelse av fløyel. 

Og ja, dette er en 2006 årgang, og er med det en vin som begynner å bli flott og moden, akkurat slik vi liker det. På fargen finner vi ikke lenger blåtoner, men toner mer i retning av mørk, tett burgunder som er tegn på at vinen har fått noen år på baken. 

På duft smeller den til med masse frukt, nesten litt kompottaktig, men med litt krydder i nesen får duften det lille løftet den trenger for å virke forlokkende og ikke tung. Antydning til søt sigar og mørk sjokolade nederst i glasset demper ikke akkurat den gode følelsen. For du må huske å dufte både oppe og nede i glasset:-) Når du altså holder nesetippen rett over den nederste delen av glasset, vil du finne de tyngste duftene - de letteste duftene vil du kjenne når du holder nesen opp mot den øverste delen av glasset, remember?? 

Med Carrascal 2006 holder du ingenting tilbake. Smell på med mat som monner, gjerne saftig grillmat, smaksrike pastaretter eller oster med trøkk i. Og selvsagt, hvis du som meg, allerede har begynt å tenne lys i stuen eller på terrassen, så er denne kavaleren krevende og mye, men i små munnfuller duger den godt som alenefølge (litt potetgull er bare flott:-)) til en god bok og litt klassisk musikk, f.eks U2 ;-) 

Vel unt, fordi du fortjener det!! 

Snarlig god helg, hilsen EasyGirl!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ArtofLiving

ArtofLiving

40, Bergen

Jeg heter Trude Helén Hole og er en eventyrlysten jente som er bevisst på å oppleve livet, ikke bare leve det. Det gleder meg å tenkte på de opplevelser på godt og vondt som jeg fortsatt har i vente og som jeg kan vokse på. Og som med deg er jeg min egen lykkes smed. Jeg skaper selv livet mitt, og det livet jeg skaper, skaper meg. Det er dette jeg kaller ArtofLiving. Kontakt: truhole@hotmail.no eller www.newspirit.no.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits