Rikke Lie, Norges nye superstjerne

Dere kan si hva dere vil, og X-Faktor det samme, men Rikke Lie er Norges nye, store stjerne.

 

Og Rikke har jeg stor tro på, så stor at jeg tror ingen norsk kvinnelig artist med unntak av Kirsten Flagstad som overgår dem alle, har vært i nærheten av det Rikke muligens vil få til i det store utland. Så glem Marit Larsen, Elvira Nikolaisen, Bertine Zetlitz og Mira Craig og gjengen.

 

24 år gamle Rikke Lie fra Ålesund is The It Girl!

Og tenk å få til dette i så ung alder da. Da jeg var 24 satt jeg på hesteryggen og drev kvegflokker mil etter mil i huleste, heistaste out back Australia. Vel, jeg sang jeg også, så høyt jeg bare kunne inni meg. Jeg ble erobret av verdenen. Rikke kommer til å erobre den samme verdenen. You go girl:-)  

Hun er en singer/songwriter med ekstraordinær teft for nydelige og catchy poplåter, sånne som jeg svært gjerne danser etter, og da er jeg In Heaven. For meg er Rikke er en skjønn utgave av Kate Bush med en ny, moderne vri, nesten like følsom (fortsatt litt for ung), men mye mindre eksentrisk. Men det gjør ingenting om det kommer litt galskap etterhvert. Bush galskap slik Kate formidler den, er bra, veldig bra:-)

Og Rikke har alt fra naturens side, stemmen, sjarmen, utseendet og ikke minst evne til å leve seg inn i låtene sine og dramatisere det hele for oss. Og hun skriver låter selv, dette i tillegg til førstnevnte, gjør Rikke til en artist som vil slå an på og utenfor scenen.

Debutalbumet "Short Stories" er produsert av Lisa Ekdahls legendariske produsent Peter Nordahl. Nordahl samlet et knippe av Sveriges tyngste musikere, bl.a. Göteborg Symfoniker, i anerkjente Atlantis Studio i Stockholm for å løfte prosjektet til nye musikalske høyder. Resultatet er et mektig popalbum, og den skal jeg ha!

Første singel ut er "Good Girl", skrevet sammen med bl.a. Alexander Kronlund, mannen bak bl.a Britney Spears «Lucky» og «If U Seek Amy», samt flere Robyn-låter, og Laila Samuels.

Så da er det bare å ta henne vel i mot og unne henne det aller beste på vei mot stjernene.

 

Lykke til Rikke!!

 

En varm hilsen fra EasyGirl

 

Link; http://www.rikkelie.com/

 

 

2 kommentarer

rikke

12.12.2010 kl.15:31

Æ hete åsså rikke men bare rikke kornleiussen <3

ArtofLiving

13.12.2010 kl.18:26

Rikke Kornleiussen, fint navn det også da. God jul, Rikke:-)

Skriv en ny kommentar

ArtofLiving

ArtofLiving

40, Bergen

Jeg heter Trude Helén Hole og er en eventyrlysten jente som er bevisst på å oppleve livet, ikke bare leve det. Det gleder meg å tenkte på de opplevelser på godt og vondt som jeg fortsatt har i vente og som jeg kan vokse på. Og som med deg er jeg min egen lykkes smed. Jeg skaper selv livet mitt, og det livet jeg skaper, skaper meg. Det er dette jeg kaller ArtofLiving. Kontakt: truhole@hotmail.no eller www.newspirit.no.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits