Khao Lak, et lite paradis for store og små

Ja, nå har vi vært i paradis i fire, fem dager, og det er helt fantastisk; varmen, havet, menneskene, naturen, månen, aktivitetene, hotellet, ja, det er egentlig bare å ramse opp i det vide og det brede, men det skal jeg ikke gjøre her, for det får dere se selv på TV8 i mai.


Johannes liker seg som fisken i vannet...

Men jeg kan nevne at min kjære Johannes på 8 år, etter to dager kommenterte at han syntes at alle som jobber her er så glade og hyggelige, og alltid smiler. Og det sier jo litt om solens rike; det er ikke bare solen som stråler. Men så er det jo også slik, at vi stråler vi også, trollene og jeg, og man får som man gir er det noen som sier. Men det faktum at en 8 åring kommenterer det, sier sitt.

I dag har vi vært på en knall fin tur i jungelen, i Khao Sok nasjonalpark. Først med en reise på elven i kajakk, hvor vi så både frosker i trærne (gigantiske) slanger (svart/gul stripet mangroveslanger) diverse flott fugler og nydelige insekter, og det hele akkompagnert av en deilig forfriskende bris som strøk oss mykt og kjølig over huden. Og trær med rislende blader som i den svale brisen hvisket sine budskap til oss. Og den roen... Den er ubeskrivelig og må bare oppleves.

Måltidet vi fikk til lunsj ved elvebredden var det beste vi har smakt av nasjonal mat so far, og deretter var det bare å stige opp på Thailands nasjonal dyr for å bli fraktet videre innover jungelen til et fossefall, og selvsagt måtte vi bade i den kjølige kulpen. Nevnte jeg at elefanter er flink å ta seg opp og ned bratte skråninger? Og at det føles veldig høyt og langt ned for å si det litt enkelt, fordi det nettopp er det?

En uforglemmelig dag, med andre ord!

That´s Art of Living.

 

Mer kan du lese her; www.glefs.no, under Blog:-)

 

Hilsen EasyGirl

 

 

 

 

2 kommentarer

frugjerdrum

17.02.2011 kl.07:35

herlig...

Ninaforfatter

17.02.2011 kl.17:17

Dette høres ut som en super tur! Kose dere videre! :-D

Skriv en ny kommentar

ArtofLiving

ArtofLiving

40, Bergen

Jeg heter Trude Helén Hole og er en eventyrlysten jente som er bevisst på å oppleve livet, ikke bare leve det. Det gleder meg å tenkte på de opplevelser på godt og vondt som jeg fortsatt har i vente og som jeg kan vokse på. Og som med deg er jeg min egen lykkes smed. Jeg skaper selv livet mitt, og det livet jeg skaper, skaper meg. Det er dette jeg kaller ArtofLiving. Kontakt: truhole@hotmail.no eller www.newspirit.no.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits