TV serien Barn på Tur i Thailand med meg og trollene mine

SE REISE-VIDEO her

 

 

Her er episode nr. 1: http://www.klikk.no/foreldre/foreldreogbarn/article674336.ece

Og her er episode nr. 2: http://www.klikk.no/foreldre/foreldreogbarn/article675633.ece

Her er alenemamma Trudes beste reisetips

I tredje episode av nett-TV-serien Barn på tur, kan du se Trude og hennes tre barn finne roen i Thailand, dra på elefantsafari, herje i havet, utforske thaikjøkkenet og kose seg sammen i kveldsmørket.

Reisevant familie

Tidligere har Trude hatt barna med til Egypt, Hellas, Portugal, Kanariøyene, Mallorca, fastlands-Spania og Nord-Norge.

-Vi pleier alltid å ha det fantastisk fint på tur sammen. Portugal er et land jeg særlig vil anbefale til aleneforeldre. Egypt kan derimot være en utfordring, i hvert fall i matveien, påpeker Trude.

Imøtekommende

Det kan være betryggende å vite at Thailand har et godt helsevesen, i hvert fall på turiststedene.

Familien Hole mener ferien på Khao Lak er noe av det beste de har opplevd.

-Både ungene og jeg merket det med én gang vi var ute av flyet: Vi fant den roen og sinnsstemningen som er så viktig å ha på ferie. "Alle er jo så hyggelige og snille, og så smiler de så mye" kommenterte ni år gamle Johannes etter et døgn. Det er ingen selvfølge at gutter på hans alder reflekterer over mennesker og deres væremåte. Men det var slik det var.

Én bag på deling

Programleder for Barn på tur, Silje Larsdotter Hådi, fikk hakeslepp da hun så hvor lite Trude og barna pakket med seg til ferieuken i Thailand.

-Bare én liten bag. På deling til alle fire. Det var alt de hadde med. Helt vilt! sier Hådi imponert.

-Man blir aldri så skitten som man tror, poengterer Trude. -Det går fint å bruke samme t-skjorte flere dager på rad. Og hvis man har med litt vaskepulver, tar det ikke lang tid før skitne klær er rene og tørre igjen. Ikke minst i Thailand, hvor kveldene er så varme.

Her er flere nyttige tips til reiseforberedelser, pakking og selve flyturen med barn.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ArtofLiving

ArtofLiving

40, Bergen

Jeg heter Trude Helén Hole og er en eventyrlysten jente som er bevisst på å oppleve livet, ikke bare leve det. Det gleder meg å tenkte på de opplevelser på godt og vondt som jeg fortsatt har i vente og som jeg kan vokse på. Og som med deg er jeg min egen lykkes smed. Jeg skaper selv livet mitt, og det livet jeg skaper, skaper meg. Det er dette jeg kaller ArtofLiving. Kontakt: truhole@hotmail.no eller www.newspirit.no.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits