Husk på dem som ikke har noen - i disse deilige ferietider

Før du drar på ferie kan det være en fin ting å sette noen kroner inn på konto til organisasjoner som virkelig gjør til og fra her i verden. Og jeg kan love deg at ferien din smaker bedre. Men selvsagt, du gjør det først og fremst fordi du lytter til hjertet og har lyst til å bidra, til å hjelpe og gjøre noe av nytteverdi.

Her er et par gode og viktige organisasjoner:SOS Barnebyer: http://www.sos-barnebyer.no/bli-sos-fadder/?&utm_source=db&utm_campaign=Mouna2012&kampanjekode=711010

Leger uten grenser - gir humanitær medisinsk nødhjelp til mennesker berørt av væpnede konflikter, kriser, epidemier og naturkatastrofer, og til befolkningsgrupper som mangler helsetjenester på grunn av sosial eller geografisk isolasjon.

Link: http://www.legerutengrenser.no/

 

Nå blir det stille her på bloggen en stund. Ha en fin ferie alle sammen!!

 

Hilsen EasyGirl/Trude Helén Hole

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ArtofLiving

ArtofLiving

40, Bergen

Jeg heter Trude Helén Hole og er en eventyrlysten jente som er bevisst på å oppleve livet, ikke bare leve det. Det gleder meg å tenkte på de opplevelser på godt og vondt som jeg fortsatt har i vente og som jeg kan vokse på. Og som med deg er jeg min egen lykkes smed. Jeg skaper selv livet mitt, og det livet jeg skaper, skaper meg. Det er dette jeg kaller ArtofLiving. Kontakt: truhole@hotmail.no eller www.newspirit.no.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits