Kreta 2012

Lei av dårlig vær? Ja, da hjelper det ikke med gode klær!!Selv er jeg dritlei det norske sommerværet! Jeg er dritlei av å gå i ullsokker året rundt, fleece og varme komfortable bukser, og pulsvanter, ja, for jeg bruker gjerne dem også ettersom jeg skriver så mye og fort blir kald på hendene. Til og med i juli!!

Og ja, jeg er drit lei den dyre, smakløse norske maten.

Og ja, jeg er lei det norske stivbeinte byråkratiet, og AP regjeringens økonomiske og usolidariske disponeringer - det nylig er vedtatt å sende 1,7 milliarder til to helseprosjekter i Afrika mens våre egne syke blir nedprioritert.

Og ja, jeg er lei av å måtte kle meg inn og ned, i stedet for opp og frem. Jeg har lyst å gå med korte sommerkjoler og små sko med heler, uten å fryse. Føle tilværelsens utholdelige letthet på kroppen, og bare nyte livet, sommeren - varmen. Jeg vil ha varme!  Fra 33 deilige grader klokken 22 på kvelden på Kreta, til 14 kalde, regnfulle sommergrader i Oslo...

Trenger en drink jeg!

 

Fortsatt god sommer, hilsen EasyGirl :-)

2 kommentarer

Laila

20.07.2012 kl.10:05

Kjempe mange fine bilde og flotte innlegg på bloggen! :-)

Forresten, kan du vere så snill å stemme på Jon som lano ungen 2012? :-D

http://lano.no/lanounge/jon-1

Bianca - Life in Spain

20.07.2012 kl.12:56

åå fint!

Skriv en ny kommentar

ArtofLiving

ArtofLiving

40, Bergen

Jeg heter Trude Helén Hole og er en eventyrlysten jente som er bevisst på å oppleve livet, ikke bare leve det. Det gleder meg å tenkte på de opplevelser på godt og vondt som jeg fortsatt har i vente og som jeg kan vokse på. Og som med deg er jeg min egen lykkes smed. Jeg skaper selv livet mitt, og det livet jeg skaper, skaper meg. Det er dette jeg kaller ArtofLiving. Kontakt: truhole@hotmail.no eller www.newspirit.no.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits