Fortsatt bloggpause, men Inge Solheim... Jepp!

Jepp, jeg har som dere vet tatt opp igjen journalistikken og skriver feature og slikt for en del magasiner nå, og selvsagt med en Trude vri slik at det blir litt moro, både for dem jeg samtaler med, og meg selv. For jeg gjør selvsagt ikke ting som ikke er moro! Til det er jeg blitt for gammel til tross for mine magre 32 år. Som Sinatra sang - And I did it my way, i nå tid.

Her er en liten bildeserie fra mitt intervju med eventyrer, polfarer og ikke minst filosofen Inge Solheim. En samtale jeg har lagret på hardisken over memorable minner. For de menneskene jeg skal samtale med, er mennesker med ballast og innsikt. Og det er selvsagt min partner Gro Storteig i www.newspirit.no som tar bildene:-)

Og kan forørvig nevne at dette er i min egen lille, store ødemark - like utenfor stuedøren min - i minus 8 grader. Og Inge var sporty nok til å vrenge av seg og bli med på leken - slike menn kan vi godt like. Artikkelen publiseres i sin helhet litt senere.


Øhhh, det jeg lurte på er... skal vi se... det jeg tenkte å spørre om nå er... øhhh, skal vi ta en liten løpetur?

Juhuuuu, catch me if you can...


Show me your balls, Mr. Polfarer!


-Gi opp, bitch!                        -Aldri, aldri, AAAAAAAALDRIIIIIII!

Ps, han sa ikke bitch. Det sa jeg. Inge Solheim er en gentlemann med litt, øhhh... ur instinkter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Gir du opp nå? spør Inge igjen. -Nei, aldri, hrmfff... aldri, ALLLDRRIIIIIII! -Vel, sier Inge, -SPIS SNØ, ....bitch!

Ps. Han sa ikke bitch, altså!


Åhhh, min ekte polfarer helt:-)

Seeee, Gro liker også snø:-) Er hun ikke nydelig? Og nå er det jeg som tar bilde... og slik blir det da. Bra?

Jeg og min partner Gro Storteig i New Spirit tar nemlig og altså ikke bare kanongode bilder, men vi lager også kanongode artikler. Og skal du lese artikkelen om eventyrer, polfarer, filosofen, gentlemannen og urmannen Inge Solheim og se flere bilder, må du abonnere på magasinet Quintessentially. Ev. søk opp magasinet på FB.

 

Vel, ut og lek i snøen folkens - ArtofLiving kaller man slikt:-)

 

Hilsen EasyGirl

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ArtofLiving

ArtofLiving

40, Bergen

Jeg heter Trude Helén Hole og er en eventyrlysten jente som er bevisst på å oppleve livet, ikke bare leve det. Det gleder meg å tenkte på de opplevelser på godt og vondt som jeg fortsatt har i vente og som jeg kan vokse på. Og som med deg er jeg min egen lykkes smed. Jeg skaper selv livet mitt, og det livet jeg skaper, skaper meg. Det er dette jeg kaller ArtofLiving. Kontakt: truhole@hotmail.no eller www.newspirit.no.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits