Echo Falls Cabernet Sauvignon 2010

Av en eller annen grunn, tenker jeg sommer, sosiale sammenkomster, latter og glede når jeg prøver denne vinen.

Vinprodusenten The MIssion Bell Winery i Central Valley i California har produsert vin i over 100 år og fokuserer på kvalitet. Og det er merkbart.

Echo Falls Cabernet Sauvignon er svært typeriktig. Du får liksom sommer og sol i en flaske - mye sol, noe som har resultert i en herlig duft av modne solbær og krydder. Vinen føles ukomplisert, saftig og smaksfull, med god fylde og meget fin friskhet. Den er fortsatt ung og sparker litt slik den skal, men begynner å bli harmonisk og rund i kantenen. Godt med garvesyrer løfter vinen, og fine syrer og tørr finish i avslutningen rammer det hele perfekt inn. Delikat, avmålt ettersmak.

Ja, dette likte jeg. Server gjerne litt heftig grillmat til denne karen, det tåler han helt fint, eller rødt kjøtt og italiensk, og kanskje enda heftigere mat. Oster er også en bankers, eller gjør som meg, kos dere med Echo Falls ute på terrassen en sen nattetime, uten tilbehør, kun en god samtalepartner.

Nice wine!!

I morgen skal jeg på polet, og da er denne selvskreven. Kun 99.- må du ut med for god kvalitet og en meget anvendelig bruksvin. Til sammenlikning kan jeg nevne at Vito´s restaurant på Vollen i Asker tar hele 95.- for et simpelt glass Chianti. Det er ikke akseptabelt.

Vel, sommeren er ennå ikke over, folkens. Faktisk har den ikke en gang begynt - så kos i vei med venner og familie, og nyt noe godt i glasset.

Hilsen EasyGirl:-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ArtofLiving

ArtofLiving

40, Bergen

Jeg heter Trude Helén Hole og er en eventyrlysten jente som er bevisst på å oppleve livet, ikke bare leve det. Det gleder meg å tenkte på de opplevelser på godt og vondt som jeg fortsatt har i vente og som jeg kan vokse på. Og som med deg er jeg min egen lykkes smed. Jeg skaper selv livet mitt, og det livet jeg skaper, skaper meg. Det er dette jeg kaller ArtofLiving. Kontakt: truhole@hotmail.no eller www.newspirit.no.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits