Ukens vin: Twin Islands Sauvignon Blanc 2010

Ja, Sauvignon Blanc er absolutt en av mine favoritter. Og når du får den så sylskarp, slank og elegant som her, så fyker jeg rett til himmelriket. Og forblir der til flaske er tom. Så jeg har to jeg:-)

 
Twin Island Sauvignon Blanc kommer fra det fabelaktige vinområdet Marlborough i New Zealand, et område som etter min mening overgår Loire der de kjente Sancerre vinene stammer fra.

Vinen er tiltalende lys, gulgrønn, og på duft smeller den til med tydelige toner av grapefrukt, urter, stikkelsbær og noe asparges. I munnen føles den som en skrap kniv i positiv forstand. Den er leskende med fin fedme i midten og god syre i avslutningen. Lang, behagelig og meget frisk ettersmak av grønne toner.

Ypperlig!! Ypperlig!!

Kos deg med denne på terrassen, eller til reker eller annen lett sommermat. Den tåler litt rockenroll.

Et annet godt alternativ fra Marlborough er en vin jeg importerte selv en gang, nemlig Marlborough Sauvignon Blanc. Jeg tror den er ute i 2011 årgangen nå. Vin med virkelig klasse! 

 

Vel unt på en deilig torsdag:-)

 

Hilsen EasyGirl

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ArtofLiving

ArtofLiving

40, Bergen

Jeg heter Trude Helén Hole og er en eventyrlysten jente som er bevisst på å oppleve livet, ikke bare leve det. Det gleder meg å tenkte på de opplevelser på godt og vondt som jeg fortsatt har i vente og som jeg kan vokse på. Og som med deg er jeg min egen lykkes smed. Jeg skaper selv livet mitt, og det livet jeg skaper, skaper meg. Det er dette jeg kaller ArtofLiving. Kontakt: truhole@hotmail.no eller www.newspirit.no.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits