Trude Helén Hole, klar for tre nye bokutgivelser!

 

I løpet av august/september kommer jeg ut med tre bøker. Ja, tenk. 

Den første, Sannheten om Lotte-Marie, Usensurert, relanseres som ebok på www.emviem.com i tillegg til dennes oppfølger med tittelen Lotte-Marie drar til Hollywood. Det siste og sprøeste manuset mitt har foreløpig arbeidstittelen En kvinnes bekjennelse om menn, sex og kjærlighet og slikt....

Ja, det er heftige greier rett fra leveren. MEN, det viktigste av alt - det er MORSOMT. Veldig morsomt. Ja, jeg har faktisk tatt til tårene flere ganger under skriveprosessen og tenkt Herregud, kan jeg virkelig skrive noe slikt? Ja, det kan jeg faktisk!

Den siste boken som altså er langt fra mainstream, ja kanskje til og med noe helt nytt innen litteratur - ja, jeg sier det bare som det er, innledes slik: Når Brasiliansk er det nærmeste du kommer sex, skjønner du at noe vesentlig mangler i livet ditt...

Og da er listen lagt. Derfra går det bare en vei når det gjelder sex både i bokmanus og forøvrig - nemlig strake veien til helvete.

Her er et par avisutklipp fra forrige ståhei... 

Sannheten om Lotte Marie - Usensurert, er Norges første chic-lit bok, og kom ut i 2006 og i 2. opplag i 2009.Yes, it`s my ass!

Avisartikler om Norges beste jenteforfatter - ja tenkt det, that´s me gitt - de sier så :-) finner du her:
http://www.dagsavisen.no/kultur/article278763.ece

Bestilling og anmeldelse av den første boken om du ikke har lest den, finner du her:
http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=1636690

Vel lest, klem fra EasyGirl:-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ArtofLiving

ArtofLiving

40, Bergen

Jeg heter Trude Helén Hole og er en eventyrlysten jente som er bevisst på å oppleve livet, ikke bare leve det. Det gleder meg å tenkte på de opplevelser på godt og vondt som jeg fortsatt har i vente og som jeg kan vokse på. Og som med deg er jeg min egen lykkes smed. Jeg skaper selv livet mitt, og det livet jeg skaper, skaper meg. Det er dette jeg kaller ArtofLiving. Kontakt: truhole@hotmail.no eller www.newspirit.no.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits