Om å pisse i skogen, den er min

Jeg begynte på ny frisk nå etter sommeren, mitt nye aktive liv. Vel, jeg begynte egentlig en stund før sommeren, sånn rundt regnet en vakker dag i mars 2012, for da tok jeg en viktig beslutning om å bli mer aktiv, trene mer og sånne ting. Det er bare det at jeg på en merkelig måte ikke ble det - spesielt mer aktiv.


Herregud, så fantastisk aktiv!! Svett som faen. Nå har vi løpt killerrunden og nå skal Toril og jeg svømme. Og ja jeg vet, de bicepsene er til å dø for. 

Men nå skal jeg gjøre det, trene mer og slike ting. Mitt nye liv etter sommeren 2012 har startet, og det begynner . Så etter sommeren 2012 har jeg syklet tre, kanskje fire helvetesturer, og kanskje jogget grovt regnet fem helvetesturer - det blir 9 aktive greier - og alt dette dette over en tidsperiode på en og en halv måned, noe jeg må si meg rimelig fornøyd med.

Og hva er vel ikke bedre enn å finne en treningskompis? Jeg har fra før eksmannen min som bor like borti gaten her i det røde huset, mens jeg bor i det hvite, uskyldsrene huset, det med Montepulcianoterrasse, det som er fritt for mannebein med unntak av katten min Basse som kommer hjem med medbragt niste fordi han som alle andre ikke er fornøyd med serveringen her i huset. Men til gjengjeld har Basse fire bein og løper fort over parketten, ja, frem og tilbake og overalt egentlig, og av og til er kompisen hans på besøk også, så jeg skal ikke si så mye på antall mannebein egentlig.

Vi løper altså av og til sammen, eksen min og jeg, og til forskjell fra før da vi var "sammen", og jogget, så kan jeg nå gire opp positivt når han sier "kom igjen, din patetiske sinke" istedet for å slå etter han. Og det er en fin greie.

Jepp, jeg føler jeg har vokst det siste året. Modnet litt, lucky me.

Jeg har dessuten gleden av å ha funnet en ny treningskompis også, nemlig Toril Haugen som har blitt en god venninne. Hun er designer og driver sin egen butikk i Vollen, Paulina heter den, og Toril er som meg glad i å løpe. Vi løser mange verdensproblemer vi to, når vi løper. Hun prater og jeg peser, og så er det løst. Jeg tror verden må ha merket forskell fra tiden før og etter hun og jeg begynte å løpe sammen.

Vakre Toril og klærne hun designer; Image-in. Bilde er tatt av oss/New Spirit. Foto: Gro og styling: meg.

Og etter at Toril og jeg har kjørt runden vår i skogen min, bader vi i vannet mitt. Jeg sier mitt vann fordi det er mitt. Min skog og mitt badevann. Ja, jeg har markert ved å pisse i vannet. Og i dag markerte jeg også i skogen min fordi Toril plutselig måtte pisse, og pisset. Og da ble jeg litt sånn satt ut og måtte pisse jeg også, selv om jeg egentlig ikke måtte det rent fysisk. Men jeg måtte pisse over hennes og markere området fordi det er min skog - så jeg fikk presset ut noen dråper jeg også. 

Ja, det er rart med det, hvordan kroppen klarer å mobilisere når den virkelig trenger det.

Vel, i dag tidlig fikk Toril og jeg løpt, pisset og svømt, og en bedre start på dagen og helgen finnes jo egentlig ikke. Så jeg tror faktisk at mitt nye liv som et aktivt menneske har startet. Juhuuu. Skal trene i morgo også. Virkelig altså!

God helg, godt folk!!

 

Hilsen EasyGirl/Trude Helén Hole, aktiv, veldig aktiv.

6 kommentarer

Jon Grunde Vegard

24.08.2012 kl.15:07

Underholdende og på en merkelig måte motiverende, takk og god helg!! :-)

ArtofLiving

24.08.2012 kl.15:13

Ja, nå kjører vi på Jon Grunde :-) Juhuuuu!!

Fabrice

24.08.2012 kl.17:35

Lykke til med ditt nye liv som aktivt menneske Trude... ;-)

..og nok en gang takk for en flott og inspirerende artikkel!

God helg!! :-)

ArtofLiving

24.08.2012 kl.18:54

Ja og takk, Fabrice:-)

Har sittet på ræv resten av dagen og skrevet på manus. Lover godt detta:-) Tenker vi må danse litt snart!

God helg!!

Jens

24.08.2012 kl.19:28

Rå dame og råfine biceps!!!!

ArtofLiving

24.08.2012 kl.20:17

Rå og aktiv, Jens, jepp, det kan jeg like:-)

Skriv en ny kommentar

ArtofLiving

ArtofLiving

40, Bergen

Jeg heter Trude Helén Hole og er en eventyrlysten jente som er bevisst på å oppleve livet, ikke bare leve det. Det gleder meg å tenkte på de opplevelser på godt og vondt som jeg fortsatt har i vente og som jeg kan vokse på. Og som med deg er jeg min egen lykkes smed. Jeg skaper selv livet mitt, og det livet jeg skaper, skaper meg. Det er dette jeg kaller ArtofLiving. Kontakt: truhole@hotmail.no eller www.newspirit.no.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits