hits

Bloggen ArtofLiving flyttes over til Nettavisen/Side2

Pressemelding - ja, jeg skriver min egen pressemelding og simpelthen Elska da!!


Nå går det strake vegen, vil je tru. Min kjære venninne Anita og jeg leker oss. Foto Gro/New Spirit.
 

Trude Helén Holes blogg ArtofLiving skal inn på Nettavisen/Side2.

Jepp, det er helt sant. Den arbeidsomme og kløktige jomfruen - hvis det er mer enn fire måneder siden sist du har hatt sex, rykker du automatisk tilbake til start, dvs jomfrustadiet - har nemlig gjort avtale med Nettavisen og skal sørge for litt bloggehurumhei også der. Den nye plattformen betyr at jeg nå får anledning til å jobbe mer med bloggen med blant annet innhold, bilder og tekst. En del featureartikler kommer til å bli en del av det hele, samt portrettintervjuer jeg har gjort og skal gjøre.

Aktuelt: Trude Helén Hole er en proaktiv og nyskapende forfatter på kun 32 søte, små år som nå er aktuell med tre bokutgivelser i løpet av september 2012. Hun har ikke strippestang i stua, men liker godt å holde rundt et tre i skogen. Hun foretrekker bjørk, bøk og furu. Osp kan til nød gå an, men gran er uaktuelt.

Hole er en av Norges første forfattere som nå hopper over forlagsbransjen og satser på å publiserer direkte på ebok, nemlig www.emviem.com. Hole begrunner dette med veldig tydelig og klar bergensstemme:

-Jeg har alltid gått mine egne veier og er ikke redd for å pløye upløyd mark. Jeg har nemlig rygg til det. 

En ny selvskreven pressemelding og dypt selv-intervju om bokutgivelsene kommer i neste uke når bøkene er publisert. 


 


Det var da voldsomt så påtrengende coverne ble da!! Bare tulla - dette er ikke coverne. Dette er et fotoopptak for kampanjen get used to it! For det må flere lesre gjøre nå. :-) Fotograf: Gro/New Spirit
 

Trude Helén Hole er ikke bare jomfru. Hun er forøvrig også journalist og fotograf og modell, og eier www.newspirit.no som driver med foto, tekst og reklame. Hole har også nylig takket ja til å være nytt ansikt og frontfigur for klesmerket LINNEA og hun syntes det er flott at også jomfruer kan brukes til slikt. Bilder kan dere se under kategorien Linnea.

Når det gjelder blogging:

-Rosa, spesielt gammelrosa er en av mine favorittfarger, men bloggen min er langt fra rosa og har heller aldri vært det. Bloggen min ArtofLiving går mer i retning blåsvart som illustrerer ironi og svart humor, og knall rød for lidenskap & passion.

Jeg skriver nemlig fra hjertet. Og jeg skriver om politikk, kultur, næringsliv og samfunn, idrett, sex og samliv. Jeg skriver om det nære og det fjerne, for riktig, jeg kan være virkelig fjern til tider. Jeg har ingen begrensninger what so ever på hva jeg skriver om og hvordan jeg uttrykker meg. Jeg skriver derimot lite om mote, musli, sminke og sånne ting som jeg i det store og det hele er svært lite opptatt av. Sånne ting is killing me slowly, faktisk. Jeg må skrive om ting som engasjerer meg og som får meg til å leve og le, tekster som dermed beriker meg og forhåpentligvis også deg.

På bloggen min finner du følgende kategorier som videreføres til Nettavisen:

  • Bok og filmanmeldelser
  • Kicking ass: aktuelt, nyheter og politikk - litt seriøst må det også være
  •  Bildeserier
  •  Mine intervjuer, artikler og bilder - featureartikler med humor og snert - jeg kommer til å kjøre mange morsomme og gode portrettintervjuer nå fremover
  • Personal stuff - need say no more, it´s personal, not private
  •  Reise og restaurant tips
  •  Sporty things, idrett og trening - jepp, I´m sporty
  • Vin anbefalinger - jeg drev vinimport i seks år, er utdannet innen vin og har vært skribent de siste 11 årene

Her på blogg.no blir det nå altså pause frem til bloggen min er etablert på Nettavisen i løpet av neste uke en gang - kort og godt fordi jeg trenger det og fordi boklanseringer krever sitt. Men jeg håper dere følger meg over til Nettavisen, og jeg sier selvsagt fra når vi er oppe og løper -  juhuuu, vi sees!!

Hilsen Trude Helén Hole/EasyGirl, very happy

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar